Godło Polski
wyszukiwarka zaawansowana
Wybierz obszar
Zgłoś błąd
wyślij formularz zgłoszeniowy

Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie

Dział Obsługi Studenta Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie

ul. Wojsławicka 8 B, pok. 209
22 – 100 Chełm
Tel./fax: +48 82 562 06 14,
e-mail: izr@panschelm.edu.pl

Godziny pracy:

poniedziałek-piątek, godz. 7:30 - 15:30

Godziny przyjęć studentów:

poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek
godz. 10:00 - 14:00

Dyrektor Instytutu:

dr inż. Ewa Stamirowska-Krzaczek

tel. 82 562 06 10

Godziny przyjęć studentów: środa godz. 11.00-12.00

dr hab. inż. Anna Kocira prof. PANS w Chełmie

Kierownik katedry – Katedra Rolnictwa

dr inż. Marzena Tomaszewska

Kierownik katedry – Katedra Dietetyki

Dział Obsługi Studenta

Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie

 

mgr inż. Małgorzata Kornas

Kierownik działu

mgr Irena Jabłońska

Specjalista do spraw administracyjnych

mgr Anna Szymańska

Specjalista do spraw administracyjnych

mgr Ewelina Huszcz

Samodzielny referent administracyjny

Pracownicy instytutu

  • prof. dr hab. Sławiński Cezary
  • prof. dr hab. inż. Lipiński Wojciech
  • prof. dr hab. inż. Dziedzic Roman
  • dr hab. Goluch Zuzanna
  • dr hab. Lamorski Krzysztof prof. PANS w Chełmie,
  • dr hab. inż. Malaga-Toboła Urszula prof. PANS w Chełmie,
  • dr hab. inż. Kocira Anna prof. PANS w Chełmie,
  • dr hab. Kitowski Ignacy prof. PANS w Chełmie,
  • dr inż. Cymerman Jacek
  • dr inż. Kornas Rafał
  • dr Lamorska Joanna
  • dr Michalska Agnieszka
  • dr Nucia Aleksandra
  • dr inż. Stamirowska-Krzaczek Ewa
  • dr inż. Stryjecka Małgorzata
  • mgr Kamińska Małgorzata
  • mgr Iwanicka Natalia
  • mgr inż. Siewiela Tomaszczyk Justyna
  • mgr Raczyńska Jolanta
  • mgr Zając Agnieszka

Dietetyka i żywienie zbiorowe

zobacz więcej

Dietetyka i doradztwo żywieniowe

czytaj dalej

Żywienie zbiorowe

czytaj dalej

Rolnictwo

zobacz więcej

Agrobiznes

czytaj dalej

Agroturystyka

czytaj dalej

Mechanizacja rolnictwa

czytaj dalej

Towaroznawstwo produktów i surowców rolniczych

czytaj dalej

Żywienie człowieka i organizacja wypoczynku

czytaj dalej